25/10/12

Toontrack Ez Drummer®


EZdrummer® 
Drum machine σε μορφή εικονικού οργάνου. Απεικόνιση του σετ τυμπάνων για εύκολο χειρισμό, περιλαμβάνει μία εκτενή βιβλιοθήκη MIDI τυμπάνων (πάνω από 8000) που σας επιτρέπει να φτιάχνετε πολύπλοκα και επαγγελματικά drum tracks με λίγα μόνο κλικς του ποντικιού. Για ακόμα καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη ευελιξία, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου των μικροφώνων και των εντάσεων του κάθε τυμπάνου από το ενσωματωμένο μίκτη. Διαθέτει βιβλιοθήκη με ήχους τυμπάνων και μπορεί να δεχθεί και επιπλέον κιτ με τη μορφή επεκτάσεων. Είναι συμβατό με General MIDI (GM) και λειτουργεί σε PC & Mac σαν VST & RTAS plug-in. 



Υπάρχουνε διαθέσιμα πάρα πολλά κιτ επέκτασης για το EZ Drummer αναλόγως με το τι στυλ  μουσικής θέλετε να γράψετε. Ενδεικτικά:

Drumkit From Hell EZX® 
Κιτ επέκτασης για το EZ Drummer με ήχους τυμπάνων κυρίως για heavy metal μουσική.






Metalheads EZX® 
Ένας παγκοσμίου φήμης ντράμερ, ο Tomas Haake, μέλος των Meshuggah. Ένας παραγωγός, ο Daniel Bergstrand, ο οποίος έχει λάβει μέρος σε παραγωγές των In Flames, Strapping Young Lad, Soilwork και Meshuggah κτλ.

Δύο απίστευτα drum sets, τα οποία έχουν συναρμολογηθεί και ηχογραφηθεί για να φέρουν τις metal παραγωγές σας στο επόμενο επίπεδο. Και, για πρώτη φορά στην ιστορία της Toontrack, έχουνε συμπεριλάβει ξεχωριστά κανάλια μίξης στο   EZdrummer, περιέχοντας samples για κάσα (kick) και ταμπούρο (snare) σχεδιασμένο από τον Daniel Bergstrand.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Guitar