10/1/13

Συλλεκτική Gibson ES-335 του 1965 καταστρέφεται κατα την μεταφορά της σε πτήση. Δωρεάν καινούρια στον ιδιοκτήτη της από την Gibson

Ο ιδιοκτήτης της Dave Schneider είχε ζητήσει να μην αποσταλλεί στις αποσκευές και να την μεταφέρει μαζί του στο αεροπλάνο μιας και ο ίδιος εκτιμούσε ότι ήτανε αξίας περίπου $ 10.000.  Αυτό δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα η κιθάρα να μπει με τις υπόλοιπες αποσκεύες και έτσι κατά την άφιξη στον προορισμό να σφινώσει σε έναν ανελκυστήρα. Η εταιρία αρχικά του προσέφερε $ 1.000 τα οποία δεν δέχτεικε μιας και έπρεπε πρώτα κάποιος να εκτιμήσει την ζημιά. Η ζημιά που υπέστει το όργανο τελικά υπολογίζετε στα 1.980 δολάρια. Μετά από διάφορα παρατράγουδα και αδιαφορία της αεροπορικής και αφότου το θέμα δημοσιευτηκε από την yahoo την περασμένη Παρασκευή, τελικά  ένας εκπρόσωπος της αεροπορικής επικοινώνησε μαζί του και αυτή την εβδομάδα συμφώνησε να καταβάλει το ποσό που χρειαζότανε για την κιθάρα. Επίσης, του έδωσε ένα ζευγάρι δωρεάν κουπόνια για μελλοντικές πτήσεις.

Εν τω μεταξύ, η Gibson ήρθε σε επαφή με τον Schneider, προσφέροντας του επισκευές για την κατεστραμμένη 1965 ES-335, καθώς και μία ολοκαίνουρια επανέκδοση για την 50η επέτειο της 1963 Gibson ES-335, χωρίς χρέωση!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Guitar