27/6/13

Ο Tony Iommi μιλαέι στον Shaun Ley στην εκπομπή HARDtalk στο BBCWorld



O Tony Iommi παρέθεσε τηλεοπτική συνέντευξη χθες στο BBCWorld στην εκπομπή HARDtalk του Shaun Ley, όπου και μίλησε για πολλά και διάφορα που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Black Sabbath.

Ο «Αληθινός πατέρας της metal», «Ο Βασιλιάς των heavy riff» είναι μερικές από τις επευφημίες με τις οποίες επαινεί ο παρουσιαστής τον Tony Iommi και την μπάντα του, τους Black Sabbath, η οποίοι βρίσκονται στην κορυφή των charts και πάλι μετά από 43 χρόνια.

Και συνεχίζει: «Οι Black Sabbath είναι περισσότερο γνωστοί για τα καμώματα του τραγουδιστή τους Ozzy Osbourne παρά για τις ικανότητες του κιθαρίστα τους. Αλλά ο Iommi είναι το ιδρυτικό μέλος της μπάντας το οποίο έχει παραμείνει καθ’ όλη την πορεία τους. Όλα αυτά παρά την απώλεια των ακροδακτύλων του κάτι το οποίο μπορεί να κάνει το παίξιμο επώδυνο, ένας ροκ εν ρολ τρόπος ζωής στο έπακρό του, και τώρα καρκίνος. Ακόμα γράφει και είναι σε περιοδεία παράλληλα με την θεραπεία του, τι τον κρατά να παίζει ακόμα;»

Όσον αφορά τα περί σατανισμού είπε πως είχαν «ασχοληθεί» με τον αποκρυφισμό κατά τις πρώτες ημέρες, αλλά δεν υπήρξανε ποτέ σατανιστές.

«Ήταν δημιουργία μουσικής, και αυτό είναι το μόνο που κάνω. Δεν προσπαθώ να δημιουργήσω κάτι για να καταστρέψω ανθρώπους ή να αναστατώσω κανέναν», πρόσθεσε. Μίλησε επίσης για την χρήση ναρκωτικών στην μπάντα κατά το παρελθόν λέγοντας ότι: «Αν γνώριζα, ότι ξέρω τώρα, σίγουρα δεν θα είχα αναμειχθεί με αυτά σε τόσο βαθμό. Όπως και οποιοσδήποτε από την μπάντα».

Δείτε το Βίντεο: http://www.bbc.co.uk/news/world-radio-and-tv-23063562

Ολόκληρη η συνέντευξη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Guitar