6/7/13

Ewan Dobson - Razorium (solo guitar)



Ο Ewan είναι γνωστός για την ένταση και τη δεξιοτεχνία του παιξίματός του, την επιρροή του από την μουσική βιντεοπαιχνιδιών, καθώς και την εκτεταμένη τεχνική του. Η Μουσική του Ewan Dobson είναι επηρεασμένη από bluegrass (υποκατηγορία της country), κλασική μουσική, techno, heavy metal, μέχρι και trance.

Ως κλασικός κιθαρίστας, ο Dobson έχει κερδίσει πολλά βραβεία μερικά από τα οποία είναι οι πρωτιές στα «Burlington Rotary Fall Music Festival» και «Pickering Rotary Music Festival (1996 και 1998)», υποτροφία D' addario η οποία δίνετε στον καλύτερο κλασικό κιθαρίστα στον διαγωνισμό «Kiwanis Music Festival». 5ος στο «Annual Canadian Fingerstyle Guitar Competition» το 2009 και δύο μήνες μετά 3ος στο «38th Annual International Fingerstyle Guitar Competition στο Winfield του Kansas» 1ος στο «4th Annual Montreal Guitar Grand Prix» στην κατηγορία της ακουστικής. 

Το 1993, είχε διαγνωστεί με Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής - Υπερκινητικότητα, Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ήπιας μορφής σύνδρομο Tourette. Προς στήριξη για την ευαισθητοποίηση του συνδρόμου Tourette ο Dobson έχει εμφανιστεί στο Εθνικό Συνέδριο για το σύνδρομο Tourette στον Καναδά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Guitar